1 DAAGSE TRAININGEN MET EGEL
aan de slag met gedrag

 
Aan de slag met gedrag


De werktitel van een 1 daagse training Met Egel is steeds 'Aan de slag met gedrag', waarbij allerlei thema's aan bod kunnen komen. Elke trainingsdag is dus anders. Dit is afhankelijk van de vragen van de deelnemers en kan gaan over opvoeden, faalangst, begrenzen, pestgedrag, lesgeven vanuit je leerkracht, het vergroten van je zelfvertrouwen, voorkomen van een burnout, effectiever samenwerken, het verruimen van je leiderschapskwaliteiten, relatieperikelen, emotie- en agressieregulatie en het werken aan je veerkracht, weerbaarheid en aanpassingsvermogen.
Hoe en wat leer je

Een 1 daagse training Met Egel is een laagdrempelige manier om kennis te maken met 'de weg van de Krijger', waarbij de kernwaarden integriteit, respect, moed, eer, compassie, oprechtheid, loyaliteit, beleid, trots en de zeven elementen uit de elementenleer als een rode draad door het programma lopen.

We gaan daarbij psychofysiek aan de slag, wat wil zeggen dat we lichaam en geest, doen en ervaren, denken en handelen combineren. Tijdens de training krijg je zowel visuele als talige input en zijn we actief bezig met houding, beweging, mimiek, stemgebruik en positie in de ruimte. Hierdoor word je je bewuster van je huidige gedragspatronen, krijg je meer inzicht in het effect ervan op jezelf en anderen en leer je hoe je jouw gedrag blijvend kunt verruimen. Je leert fysiek, mentaal en sociaal steviger in je schoenen staan, waarbij je tevens je veerkracht en aanpassingsvermogen vergroot. Je wordt je bewuster van je omgeving, ervaart het allerkleinste begin van je persoonlijke grenzen en oefent in hoe deze tijdig en adequaat aan te geven in de interactie met anderen.
Dit alles vertalen we naar praktische voorbeelden en direct bruikbare handvatten, waarmee je jouw psychofysieke en sociale fundering kunt gaan versterken.
Voor wie

Met deze 1 daagse training richten we ons op particulieren vanaf 18 jaar en professionals in alle werkvelden.
Het is bijvoorbeeld een mooie opstap of verdieping voor mensen in het onderwijs en de zorg die al werken met een deel van de elementenleer, waarbij je kennismaakt met het totaalpakket van alle zeven elementen uit de eeuwenoude elementenleer: Aarde, Water, Wind, Vuur, Hout, Metaal en Ether.
Praktische informatie

De trainingslocatie is bij 'Natuurlijk Henriette', Klein Dongenseweg 81, 5106 AB Dongen.
Het minimum aantal deelnemers is 12 en het maximum is 20.
De trainingsdagen beginnen om 09.30u en duren tot 16.30u.

De investering in jezelf bedraagt 139,-
Dit is inclusief koffie, thee, een beknopte handout en een heerlijke biologische lunch die door Henriette wordt verzorgd. Hierbij kunnen we rekening houden met eventuele dieetwensen.Geplande data 2022

- Zaterdag 1 oktober
- Zaterdag 19 november
- Zaterdag 3 december

Informatie en inschrijven

We werken met een open inschrijving, maar uiteraard is een 1 daagse training Met Egel ook als team of incompany te boeken. Neem voor meer informatie en inschrijven contact met me op.

Groet,
J├╝rgen van Gorkum

+31 (0)6 28 71 25 79
welkom@egelenco.nl